Despre noi

Irene Moise Traduceri este un birou de traduceri situat in Slatina, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 30, bloc GA 21, langa CEC Bank, in apropiere de Cinema Slatina si Centrul Cultural Eugen Ionescu.

Experienta, atestarile, pregatirea noastra si a colaboratorilor nostri ne permit sa va oferim o gama diversificata de traduceri in toate limbile de circulatie internationala si in cateva mai putin folosite, la preturi competitive.

Va oferim traduceri si interpretari in urmatoarele limbi straine:

Engleza
Franceza
Germana
Spaniola
Italiana
Alte limbi rare

Prin Ordinul nr. 490/C/6 din februarie 2015, pe care il puteti gasi pe site-ul nostru, suntem autorizati de Ministerul Justitiei ca traducatori si interpreti putand efectua traduceri pentru Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei, Parchetul de la langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, DNA, organele de urmarire penala, instantele de judecata, birourile notariale, avocati etc.

Ne adresam deopotriva persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, indiferent daca e vorba de institutii publice sau mediul privat, din Slatina, Olt, din intreaga tara sau de afara, oferind o gama larga de servicii:

Traduceri la distanta
Interpretari
Traduceri juridice autorizate
Traduceri comerciale
Traduceri literare
Traduceri tehnice
Apostilare
Supralegalizare

Pentru ca suntem constienti ca timpul dumneavoastra e important, va garantam ca tratam fiecare termen cu responsabilitate. De asemenea, ne puteti trimite documentele prin e-mail, fax sau curier, iar noi va putem trimite documentele traduse si legalizate prin acelasi mijloc de comunicare ales de dumneavoastra sau prin altul mai rapid.

Flexibilitatea, eficienta, celeritatea, profesionalismul si confidentialitate sunt doar cateva dintre valorile dupa care Irene Moise Traduceri se ghideaza si in care crede. Puteti lua legatura cu noi, cu incredere, prin orice mijloc de comunicare doriti.